The Ultimate Guide To prefabrik ev

Wiki Article

Yaşayacağınız evin kişiliğinizi yansıtmasını sizin için özel olarak inşaa edilmesini ister miydiniz? Cevabınız evetse prefabrik evler tam dimensions göre! Prefabrik evler fabrikada gelişmiş bilgisayar teknolojileriyle üretildiklerinden tamamen kişiselleştirilebilirler.

İdeal Ev ve Prefabrik Evim gibi firmaların düzenlediği 2024 kampanyalı prefabrik evler fırsatlarından en iyi şekilde yararlanabilmek için dikkat etmeniz gereken bazı konular bulunmaktadır.

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden modern fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Bu kampanyalar genellikle belirli bir süre için geçerli olur ve müşterilere ekonomik avantajlar sağlar. İşte kampanyalı prefabrik evler hakkında detaylı bilgi:

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik evlerin m2 fiyatları ortalama olarak değişmekte olup kat, oda sayısı, malzeme kalitesi gibi parametrelere bağlı olarak bu fiyatlar değişebilmektedir.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çok fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci prefabrik ev başlatmaktır.

Buda prefabrik ev bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı present day tesislerde tam malzeme kullanımıyla üretilen Karmod prefabrik yapılar zamandan, işçilik giderlerinden ve enerji harcamalarından tasarrufla kazandırıyor.

Aynı aşamada yine aynı programın kullanımıyla çelik evin tam yapı güvenliğini sağlayan statik hesaplamalar kusursuz şekilde tamamlanmaktadır. Tam yangın güvenliği için çelik ev modeline özel elektrik tesisat projesi yine bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atık su tesisat projeleri de modele özel tasarımla ortaya konulmaktadır.

İkinci el prefabrik ev fiyatları prefabrik evin üretim kalitesi araştırılmalıdır. Hangi malzemelerin kullanıldığı sorgulanmalı, kurulumunun doğru yapılıp yapılmadığına bakılmalıdır. Önceki kullanıcının bakımları zamanın yapıp yapmadığı öğrenilmelidir.

Mimarlık ofisi tarafından evin projeleri kadar evin hangi araziye kurulacağı, arazinin komşu yapılarla olan mesafesi, yola olan mesafesi, kot farkı gibi tüm detaylar da incelenecek ve uygun olan çizimler gerçekleştirilecektir. Fen işleri müdürlüğünce yapılan incelemelerde mevcut arazinin ve satın aldığınız evin herhangi bir uyuşmazlığı olmaması durumunda ruhsat alım işlemi için harç yatırmanız dışında yapmanız gereken bir şey yok.

Duvar kalınlıkları sayesinde evlerin içerisinde daha fazla prefabrik ev modelleri kullanım alanı oluşmaktadır. Esasen duvar kalınlıkları dezavantaj değil avantajdır. ten cm lik prefabrik konut duvar kalınlığı 40 prefabrik cm lik beton duvarın yalıtımını sağlamaktadır. Teknik prosedürlerin harfiyen uygulandığı firmamızda her geçen yıl Ar-Ge çalışmalarıyla birlikte evlerde geliştirmeler yapıyoruz.

Report this wiki page